Consiliere de Specialitate

Fiecare comandă la Veria începe cu o consultație privind designul, astfel încât veți primi o creație florală personalizată.  Știm ce flori sunt disponibile în funcție de sezon și vă ajutăm cu plăcere să faceți alegerile.

 

CONSILIERE DE SPECIALITATE

consiliere de specialitateNoi vă ajutăm cu plăcere să faceți cele mai potrivite alegeri, fie că doriți un buchet de flori, un aranjament floral sau doriți decorațiuni  florale pentru  evenimentul dumneavoastră. Suntem aici pentru dumneavoastră, gata oricând să  oferim clienților noștri recomandări și informații de specialitate privind produsele și serviciile Veria.

Fiecare comandă la Florăria Veria începe cu o consiliere privind designul, astfel încât veți primi o creație florală personalizată.  Știm ce flori sunt disponibile în funcție de sezon, care sunt tendințele, fie că e vorba de flori, culori sau stiluri, și vom ști să realizăm buchetul de flori, aranjamentul floral pe care vi-l  doriți, fie că aveți un model preferat sau optați pentru o creație unicat.

Vă gândiți să achiziționați o plantă de interior și ați vrea să aflați mai multe despre cultivarea și întreținerea acesteia pentru a vă bucura din plin de prezența aceasteia în intimitatea locuinței dumneavoastră  sau să vă înfrumusețeze spatiul de lucru pentru o lungă perioadă de timp. Noi vă oferim sfaturi privind îngrijirea plantei alese, pe care dumneavoastră să le adaptați la stilul propriu, astfel încât să aveți asigurat succesul. În plus, plantele de interior pot fi alegeri inspirate atunci când vreți să dăruiți un cadou floral. Puteți alege să le oferiți într-un vas decorativ, care să le pună și mai mult în valoare frumusețea, sau puteți opta pentru un aranjament floral în care planta la ghiveci să fie combinată rafinat cu flori proaspete sau accesorii decorative. Spuneți-ne doar care este varianta preferată și o vom livra acolo unde doriți.

Suntem încântate să vă fim alături la planificarea evenimentelor fericite din viața dumneavoastră, să creem pentru dumneavoastră compoziții florale superbe, care să fie în perfectă armonie cu tema și stilul ales și să adauge mai mult farmec și frumusețe la magia acestor momente unice și memorabile.

Așteptăm cu nerăbdare să ne întâlnim ca să vă ascultăm poveștile, planurile, visele, sa vă răspundem la întrebări și să concepem  decorul floral  ideal pentru evenimentul dumneavoastră.

consiliere de specialitate