Produse şi Servicii Personalizate

De la creații cochete, mici bijuterii florale și până la compoziții fastuoase, menite să impresioneze prin eleganța, abundența și diversitatea florilor, noi vă oferim creația florală care se potrivește perfect cu evenimentul si stilul dumneavoastră.

 

Produse și servicii personalizate

aranjamente florale, buchete, lumanari personalizate

Dorințele clienților noștri sunt foarte importante pentru noi și ne străduim să le îndeplinim cu fidelitate. Iată de ce noi suntem pregătite să vă oferim buchete, aranjamente florale și alte decorațiuni din flori,  aranjate intr-o varietate de stiluri compoziționale, în manieră clasică sau modernă. Fiecare comandă la Florăria Veria începe cu o consultație privind designul, astfel încât veți primi creații florale personalizate. Știm ce flori sunt disponibile în funcție de sezon, care sunt tendințele, fie că e vorba de culori, flori sau stiluri, și vom ști să realizăm o  compoziție florală exact așa cum vă doriți. De la creații cochete, mici bijuterii florale și până la compoziții fastuoase, menite să impresioneze prin eleganța, abundența și diversitatea florilor, vă oferim creația florală care se potrivește perfect cu evenimentul, dar și cu bugetul dumneavoastră.

Sau poate doriți un buchet realizat dintr-un singur tip de floare, spre exemplu trandafiri. Această opțiune este ideală pentru aceia dintre noi care adoră o anumită floare sau dacă doriți să transmiteți un mesaj prin intermediul limbajului romantic al florilor. Vă oferim buchete din trandafiri, gerbera, crini, alstroemeria, crizanteme, orhidee, frezii, iriși, cale zantedeschia, anthurium și alte flori care sunt disponibile tot timpul anului, precum și buchete din flori de sezon,  disponibile în funcție de anotimp, cum sunt lalele, daliile, anemonele, gladiolele, liliacul, floarea soarelui, hortensiile sau bujorii. Tot ce trebuie să faceți este să alegeți numărul de flori (minim 9 fire) și culoarea,  iar noi vă vom confirma în cel mai scurt timp disponibilitatea florilor și vă vom livra buchetul dorit.

Dacă oferiți în dar buchetul de flori sau aranjamentul floral, alegeți să o faceti cu stil,  însoțind cadoul floral cu un mesaj de felicitare. Vă punem la dispoziție felicitări cu un design deosebit, produse în serie mică sau unicate.  De asemenea vă oferim posibilitatea de a adăuga la cadoul floral și un vas pentru flori de dimensiunea și forma potrivită pentru buchetul ales de dumneavoastră.

Pentru realizarea creațiilor noastre florale selectăm cele mai  proaspete și frumoase flori, de proveniență locală sau de import, preluate direct din depozite frigorifice, unde sunt asigurate condiții propice de păstrare a acestora. Accesoriile și celelalte materiale folosite de noi sunt, de asemenea, de bună calitate, achiziționate de la furnizori de încredere. Pregătirea profesională continuă și experiența în domeniul designului floral, relațiile excelente cu furnizorii și colaboratorii noștri, toate acestea reprezintă garanții pentru calitatea produselor și serviciilor noastre.

Scopul nostru este de a ne dedica talentul, creativitatea și resursele pentru a vă oferi nu doar produse și servicii personalizate, ci și o experiență plăcută și convenabilă, care să vă convingă să alegeți de fiecare dată Veria.

 
aranjamente florale si buchete personalizate