Servicii

Servicii

 

 

DESIGN FLORAL PROFESIONIST
design floralBuchetele, aranjamentele florale, toate creațiile florale Veria conțin elementele de design floral consacrate, de la culoare și textură, până la  linie, spațiu și formă. Află mai multe despre design!

PRODUSE ȘI SERVICII PERSONALIZATE
produse personalizateDe la creații cochete, mici bijuterii florale și până la compoziții fastuoase, menite să impresioneze prin eleganța, abundența și diversitatea florilor, vă oferim creația florală care se potrivește perfect cu evenimentul. Află mai multe despre produse!

CONSILIERE DE SPECIALITATE
consiliere de specialitateFiecare comandă la Veria începe cu o consultație privind designul, astfel încât veți primi o creație florală personalizată.  Știm ce flori sunt disponibile în funcție de sezon și vă ajutăm cu plăcere să faceți alegerile. Află mai multe despre consiliere!

SERVICII PENTRU CLIENȚII BUSINESS
servicii business pentru receptieRealizăm decorațiuni florale concepute să surprindă nota distinctivă caracteristică pentru brandul dumneavoastră. Fie că realizăm aranjamente florale pentru recepție, birouri sau alte spații în care se desfășoară activitatea firmei sau decorăm cu flori evenimentele organizate de dumneavoastră, propunerile noastre vor îmbina întotdeauna cerințele cu regulile designului floral. Află mai multe despre produsele și serviciile dedicate clienților business!

 

 

Vă așteptăm cu drag să dăm viață împreună viselor voastre florale!

 

Contactați-ne și vă vom oferi recomandări și sugestii! Vă vom ghida în alegerea celor mai potrivite creații florale și servicii din portofoliul nostru.

Va recomandam sa adaugati la sfarsitul mesajului numarul de telefon pentru a usura comunicarea cu designerii nostrii florali!
Sunteti deacord sa primiti oferte si mailuri din partea Florariei Veria!