Aranjamente si cadouri de Craciun

Pentru sarbatori magice am pregatit aranjamente si cadouri de poveste. Va invitam sa răsfoiti catalogul nostru si sa alegeti cadourile preferate.

Comandă acum la 0775 121 991

 

Aranjament Florile Dalbe

Florile Dalbe

150 LEI

Aranjament de Craciun cu ornamente hand-made, ciclamena alba si globulete stralucitoare, pregatit sa aduca in casa veselia si farmecul acestei minunate sarbatori. Este realizat pe felie de lemn si contine planta in vas ceramic decorativ,  stelute lucrate manual, decorate cu margele de lemn multicolore, ornamente.

 

 

 

 

Cutie - cadou Steaua Craciunului

Steaua de Craciun

170 LEI

Aranjament cu Steaua Craciunului si  bomboane fine de ciocolata –  dar de Craciun ce va incanta cu siguranta! Cutia contine aranjament floral din  Steaua Craciunului (Poinsettia), globuri, ornamente  si 16 bomboane Ferrero Rocher. Aranjamentul poate fi extras din cutie si folosit ca decor de sarbatori. 


 

Aranjament Petite Lumieres

Petite Lumieres

100 LEI

Set de doua lumanari impodobite de sarbatoare, pregatite sa decoreze festiv  masa de Craciun. Aranjamentul este realizat in vase de ceramica. Lumanarile crem sunt decorate cu brad, fructe rosii, globulețe si ornamente lucrate hand-made. Inaltime aranjament: 18 cm.                             


 

Aranjament Seara de Craciun

Seara de Craciun  

160 LEI

Un aranjament festiv in culorile traditionale de Craciun – alb, rosu si verde,  ce va adauga un farmec deosebit interiorului casei tale. Compozitia este realizata pe felie de lemn si contine ciclamena rosie in vas ceramic decorativ, lumanari in sfesnice lucrate manual, ornamente si brad.

 


 

 

Cutie - cadou Magia Craciunului

Magie de Craciun

230 LEI

Cadou de sarbatoare ce contine un aranjament din Steaua Craciunului (Poinsettia), stelute albe, globuri, ornamente si o sticla de vin Cabernet Sauvignon.
Aranjamentul poate fi extras din cutia de lemn si folosit ca decor de sarbatori.

 

 

 

Aranjament Stelute de Craciun

Stelute de Craciun

110 LEI

Aranjamentul este realizat in vas ceramic decorativ. Lumanarea este impodobita cu stelute in culori vesele, lucrate manual si decorate cu margele de lemn, brad,  globuri, ornamente lucrate manual.Inaltime aranjament: 35 cm

 

Aranjament Feerie

 Feerie de iarna

130 LEI

Alege acest aranjament floral si vei adauga mai mult farmec sarbatorilor de iarna! Aranjamentul este realizat pe bloc de lemn si contine orhidee  în vas de sticla cu suport hand-made, lumanari in sfesnice hand-made, globuri, ilex.           


 

Cutie - cadou Sarbatoarea Craciunului

Vis de iarna

230 LEI

 Cutie cadou cu aranjament de Craciun din globuri, stelute si fulgi de nea,  ornamente handmade si vin rosu – un dar ce va impresiona cu siguranta! Aranjamentul poate fi extras din cutia de lemn si folosit ca decor de sarbatori.


 


 

 

Aranjament Lumanare de Craciun

Coronita de Craciun

130 LEI

Globulete ce stralucesc, miros proaspat de cetina, ornamente, toate intr-un decor de Craciun gata sa fie daruit cuiva drag! Aranjamentul contine globuri, conuri aurii, fructe rosii  si ornamente lucrate cu migala, lumanare cilindrica alba,  si este asezat pe felie de lemn. 

 

Cutie cadou Dar de Craciun

Dar de Craciun

170 LEI

De ce sa alegi intre un aranjament de Craciun si o cutie cu bomboane delicioase de ciocolata, cand poti sa le oferi pe amandoua ca Dar de Craciun? Cutia – cadou contine aranjament din ornamente de pom si 16 bomboane Ferrero Rocher.

Aranjamentul poate fi extras din cutie si folosit ca decor de sarbatori.

Cutie - cadou Globulete si Ciocolata

Cutie cu ciocolata

150 LEI

Cutie – cadou in care am pus un  aranjament fermecator din globuri in culori pastel si fulgi delicati de nea, alaturi de 12 bomboane fine de ciocolata. Aranjamentul poate fi extras din cutie si folosit ca decor de sarbatori. Daruieste acest delicios cadou si raspandeste bucuria sarbatorilor.

Aranjament Sarbatori Fericite

Aranjament de Craciun  

130 LEI

Aceasta lumanare, impodobita cu coronita de brad, globulete si ornamente stralucitoare, sporeste farmecul mesei imbelsugate de Craciun. Aranjamentul de Craciun este asezat pe suport metalic decorativ.