Inceputul Scolii

Catalogul nostru pentru inceputul scolii este gata. Designerii de la Floraria Veria s-au inspirat din lumea minunata a copilariei si au creat pentru voi buchete de flori si aranjamente florale vesele si pline de culoare.

Comanda acum la 0775 121 991

 

buchet toamna pentru inceputul scolii

Buchetul Toamnei

270 LEI

Abundenta anotimpului roadelor o veti gasi in acest buchet. Culorile intense, parfumul trandafirilor si aroma fructelor il fac sa fie un buchet irezistibil. Buchetul este alcatuit din gerbera, trandafiri, miniroze, crizanteme santini, fructe si frunze decorative. 

 

 

 

buchet fantezie pentru inceputul scolii

Fantezie Oranj

150 LEI

Inspirate de jocurile pline de voiosie ale copiilor, am prins 19 gerbera intr-un buchet si le-am dat roata cu un sir de margele viu colorate.  Buchetul contine gerbera mini portocalii, structura fantezie lucrata manual si funda de satin.      


 

magia culorilor pentru inceput de scoala

Magia Culorilor

110 LEI

Rosu intens, galben, nuante de portocaliu si de verde se imbina vesel in acest buchet din flori si fructe. Buchetul este aranjat in structura decorativa si contine 3 trandafiri, 3 miniroze, crizantema, frunze si fructe decorative.                                  


 

buchet trei culori pentru inceput de scoala

Buchet Trei Culori

270 LEI   230 LEI

Trandafiri si gentiane, flori unite intr-un buchet tricolor ce cu siguranta va impresiona. Contine 19  miniroze rosii si galbene, 20 gentiane aranjate pe suport decorativ.

 


 

 
 

buchet aroma de toamna pentru inceputul scolii

Aroma  Toamnei

170 LEI

Un buchet deosebit, plin de culoare si parfum, o adevarata infuzie de energie si optimism. 

Contine 9 miniroze portocalii, frunzele si fructele decorative, ce  sunt aranjate intr-o structura fantezie hand-made.

 

rosu intens pentru inceputul scolii

Rosu Intens

170 LEI

Buchet clasic din 9 trandafiri rosii, aranjat intr-o varianta moderna, care ii pastreaza eleganta, dar ii confera un aer contemporan. Alaturi de trandafiri, buchetul mai contine ramuri infrunzite si  structura decorativa hand-made. 

 

aranjament toamna bogata pentru inceputul scolii

Toamna Bogata

120 LEI  90 LEI

Aranjament in culorile toamnei din crizanteme multicolore, fructe si frunze decorative, asezat pe suport decorativ metalic . Realizat din flori si fructe de toamna, este ideal pentru a fi oferit la inceputul scolii.

 

cutie cu flori pentru inceputul scolii

Cutie cu roze

140 LEI   120 LEI

Un cadou incantator este acest aranjament din mini trandafiri portocalii, decorat delicat cu lantul inimilor (ceropegia) si margele transparente roz pal. Aranjamentul este realizat intr-o cutie decorativa din metal si sticla cu un design deosebit. 

 

 

 

cutie cu trandafiri pentru inceputul scolii

Cutie cu trandafiri

160 LEI   130 LEI

Trandafiri cu petale catifelate, inimioare-frunze si perle veritabile sunt aranjate intr-o cutie decorativa din metal si sticla cu un design dantelat.  Aranjamentul contine 9 trandafiri rosii, lantul inimilor (ceropegia) si 3 perle de cultura.                                

 

cutie cu orhidee pentru inceputul scolii

Cutie cu orhidee

120 LEI   110 LEI

Un mic tablou floral din orhidee fluture (phalaenopsis), flori gingase de kalanchoe, asezate pe un covor de crizanteme santini. Aranjamentul este realizat într-o cutie decorativă din metal si sticlă cu model dantelat.                                 

 

cutie cu ciocolata pentru inceputul scolii

Finesse

180 LEI   160 LEI

Cutie-cadou ce contine un mic tablou floral din orhidee fluture (phalaenopsis) si flori gingase de kalanchoe, asezate pe un covor de santini si douasprezece praline de ciocolata fină.                            

 

aranjament candoare pentru inceputul scolii

Candoare

260 LEI   220 LEI

Cos clasic din crini, alstroemeria si gypsophila, o combinatie suava de tonuri de alb, roz si galben.                               

 

 

 

trio echeveria pentru inceputul scolii

Trio echeveria

140 LEI

Aranjament floral vesel din trei plante echeveria in vase fantezie handmade. Frumoase, rezistente si usor de intretinut, echeveria sunt ideale pentru a decora interioare luminoase.

 

trandafir galben pentru inceputul scolii

Trandafir galben

80 LEI

Un trandafir inflorit intr-un cos inflorat, un aranjament ce sigur va starni zambete de incantare. Aranjamentul contine trandafir la ghiveci si un cosulet decorativ.

 

trandafir oranj pentru inceputul scolii

Trandafir oranj

80 LEI

Un trandafir inflorit intr-un cos inflorat, un aranjament ce sigur va starni zambete de incantare. Aranjamentul contine trandafir la ghiveci si un cosulet decorativ.

 

 

aranjament cu trandafiri pentru inceputul scolii

Rosa

200 LEI   150 LEI

Aranjament floral ce isi va pastra frumusetea pentru multa vreme. Este realizat din trei trandafiri criogenati, muschi de padure conservat si accesorizat cu un sirag de margele si sarma decorativa.