Termeni și Condiții

Termeni și Condiții

Comanda dumneavoastră transmisă prin intermediul oricărui mijloc pus la dispozitie de către Florăria Veria reprezintă acceptarea implicită a urmatoarelor condiții:

 

Prevederi generale

Florăria Veria aduce la cunoștința clienților și potențialilor clienți Termenii și Condițiile pentru achiziționarea de produse și servicii online de la Veria Design MS SRL, CUI 37925367, J40/11739/2017, cu sediul social în Intr. Soldat Dumitru Drăgan nr.2, Sector 3, Bucureşti, denumită în continuare ,,Florăria Veria”. Termenii și Condițiile au scopul unei informări prealabile corecte, în detaliu, cu privire la condițiile de achiziționare a serviciilor și produselor puse la dispoziție prin vânzare online de către Florăria Veria. Achiziționarea de produse și servicii online implică acceptarea termenilor și condițiilor prezentați mai jos.

Înregistrarea informațiilor personale și confidențialitatea

Achiziționarea de produse și servicii implică furnizarea datelor personale necesare la înregistrarea comenzii, fapt care presupune ca informațiile comunicate de dumneavoastră (nume/prenume, telefon, e-mail, adresă de livrare, adresă de facturare, CNP ) să fie corecte și complete. Refuzul furnizării acestor date conduce la imposibilitatea livrării produselor și serviciilor comandate de dumnevoastră.

Informațiile furnizate de către clienți, inclusiv datele cu caracter personal, sunt confidențiale. Vor fi folosite în scopul comercializării de produse și servicii de către Veria Design MS SRL, precum și în vederea comunicării de informații comerciale privind acest magazinul online. Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată, și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, Veria Design MS SRL are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră. În calitate de client beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției. Totodată, în vederea exercitării dreptului de opoziție asupra prelucrării datelor dumneavoastră personale, puteți solicita ștergerea acestora prin expedierea unei cereri scrise, datate și semnate, pe adresa de e-mail contact@florariaveria.ro.

Accesul la site

Utilizatorii au dreptul de accesa în interes personal site-ul florariaveria.ro. Este interzisă transferarea sau modificarea datelor de pe site, iar conținutul acestuia nu poate fi reprodus, duplicat, copiat, vândut sau exploatat în niciun scop fără consimțămâmtul scris al SC Veria Design MS SRL.

Descrierea produselor

Produsele din portofoliu sunt creațiile florale cu titlu de prezentare, fiind concepute și realizate pentru o anumită ocazie sau eveniment. Buchetele, aranjamentele și cadourile florale le realizăm din florile și materialul vegetal disponibil la data comenzii. Pentru buchete si aranjamente florale care să conțină un anumit tip de floare sau culoare, vă rugăm să ne contactați cu 5 zile înainte de data livrării pentru a le putea comanda florile de la furnizorii noștri. Pentru decorațiuni florale destinate evenimentelor private sau de afaceri primim comenzi cu cel puțin 10 zile înaintea evenimentului.

Descrierea serviciilor

Florăria Veria pune la dispoziția clienților săi următoarele servicii:

  • realizarea la comandă de buchete de flori și aranjamente florale  pentru orice ocazie, destinate atat clienților persoane fizice, cât și clienților business.  
  • realizarea de decorațiuni florale pentru evenimente private și de afaceri.
  • livrare de flori la adrese din București.  
  • furnizare de plante ornamentale și servicii de întreținere plante de interior.
Prețuri

Prețurile practicate de Florăria Veria includ TVA. Livrarea produselor se face gratuit în București. Prețul prezentat pe factură este același cu prețul din confirmarea de comandă.  Florăria Veria își rezervă drepul de a modifica în orice moment prețurile afișate online în funcție de fluctuațiile prețurilor de achiziție a florilor și a celorlalte materiale.

Înregistrare, prelucrare și livrare comenzi

Primim comenzi de luni până vineri, între orele 9 – 21. Serviciul de livrare este disponibil de luni până sâmbătă, între orele 9-18, duminica până la orele 13 și doar comenzi preluate în timpul săptămânii de lucru. Florăria Veria livrează buchetele, aranjamentele florale și cadourile la adresa, data și ora indicate de client în comandă. Asigurăm livrarea gratuită în București. Durata de livrare este de 4 ore de la confirmarea plății comenzii sau la ora indicată de dumneavoastră pentru comenzile înregistrate și achitate cu cel puțin o zi în avans. Întrucât există situații în care durata livrării este influențată de anumite condiții (trafic intens, condiții meteo nefavorabile sau perioada aglomerată a sărbătorilor), vă rugăm să ne transmiteți comanda dumneavoastră din timp pentru a preîntâmpina orice neplăceri legate de eventuală întârziere în livrare.

Anularea comenzii

În cazul în care cumpăratorul anulează comandă înainte de data livrării, acestuia i se va returna suma integrală. Pentru comenzi speciale sau evenimente, comanda poate fi anulată în maxim 48 de ore de la confirmarea plății, cu returnarea integrală a sumei achitate.

Plata comenzilor

Pentru plata comenzii vă punem la dispoziție următoarele variante:

  • plată în numerar – achitarea contravalorii produsului  se face în avans sau ramburs (la livrarea produsului); pentru acest tip de plată este necesar să ne contactați telefonic în prealabil;
  • plată prin transfer bancar – după ce ați efectuat transferul sumei vă rugăm să ne transmiteți copia după ordinul de plată la adresa de e-mail contact@florariaveria.ro.
  • plată cu cardul prin Paypal
Modalități de obținere a informațiilor detaliate despre serviciile și produsele furnizate de Florăria Veria

Clienții pot obține informațiile dorite prin accesarea site-ului florariaveria.ro, prin telefon, apelând numărul 0774941510, prin e-mail la adresa contact@florariaveria.ro sau în cadrul întâlnirilor stabilite în vedera contractării serviciilor pentru evenimente.

Garanții și limitări

Produsele și serviciile prestate de Florăria Veria sunt oferite ca atare, atâta vreme cât sunt disponibile, și fără o altă garanție. Asigurăm livrarea produsele în condiții optime. Clientul poate solicita relivrarea produselor comandate dacă acestea au suferit deteriorări majore pe parcursul livrării.

Conform legislaţiei române în vigoare orice client are dreptul de a returna produsele achiziţionate, prin denunţarea unilaterală a contractului de vânzare-cumpărare încheiat la distanţă, fără invocarea vreunui motiv. Produsele beneficiază de garanție numai în cazul în care nu sunt produse perisabile, și se pot returna în termen de 14 zile calendaristice de la primirea comenzii. Produsele perisabile nu se pot returna – florile şi produsele alimentare sunt considerate produse perisabile. Soluționarea cererilor de garanție se face în termenul și potrivit prevederilor legislației în vigoare.

Veria Design MS SRL are dreptul de a modifica în parte sau total conținutul informațiilor prezentate pe site-ul florariaveria.ro, fără a fi necesară notificarea prealabilă a utilizatorilor și își declină orice responsabilitate în cazul  în care, într-o anumită perioadă de timp, site-ul nu poate fi accesat de utilizatori din motive tehnice sau comerciale. De asemenea, dreptul de suspendare sau desființare a site-ului florariaveria.ro aparține în exclusivitate Veria Design MS SRL.

Condiții legale și soluționarea litigiilor

Furnizarea produselor și serviciilor de către Florăria Veria se face conform prevederilor legale ale Statului Român. Litigiile vor fi rezolvate pe cale amiabilă, în caz contrar vor fi soluționate de instanțele judecătorești competente.